Gastenboek

We zouden het erg waarderen, als u een reactie achterlaat in ons gastenboek.

Reactie plaatsen

Reacties

Tineke
2 maanden geleden

Een hele leuke en mooie shoot gehad met Jacq bij Heike ....super gezellig en gastvrij...voelde me gelijk op mijn gemak .Voor herhaling vatbaar ,prachtige foto's en snel gekregen , waarvoor nogmaals dank Heike ,wens jou en het hele team een heel gezond,gelukkig en succesvol nieuw jaar !

HeBo Foto Zwolle
2 maanden geleden

Dankjewel voor je mooie en lieve reactie Tineke. Wij vonden het ook erg gezellig met jullie. We hopen jullie uiteraard in het nieuwe jaar terug te zien.

Bouchra
4 maanden geleden

Ik heb mogen samenwerken met hubo als visagiste, ik vond het heel fijn, hij is heel open en enthousiast en denkt lekker mee, en is zeker heel professioneel. Mijn complimenten. Tot snel.

HeBo Foto Zwolle
4 maanden geleden

Dankjewel Bouchra,

De samenwerking met jou was ook heel prettig. Dat gaan we zeker nog vaker doen.

Sylvia Bisschops
5 maanden geleden

Goede fotograaf. Leuke en goede samen werking..

HeBo Foto Zwolle
5 maanden geleden

Bedankt voor je compliment Sylvia. Het was zeker een goede en fijne samenwerking. Voor herhaling vatbaar.

Sylvia Bisschops
5 maanden geleden

Leuke website met super mooie en leuke foto's.

HeBo Foto Zwolle
5 maanden geleden

Dankjewel voor je leuke reactie, we doen onze uiterste best om ervoor te zorgen dat er steeds nieuwe foto's worden toegevoegd

Judith a.k.a lady Handful Cosplay
een jaar geleden

Heike is een fijne fotograaf om met mee samen te mogen werken. Ik heb gisteren voor het eerst voor de Camera bij Heike mogen staan samen met een vriendin van mij, En ik heb me toch een lol gehad gisteren. Tevens was de samen werking met visagiste ook erg prettig, Dus ook mijn complimenten naar haar toe. Ik kan heike zeker aanraden ook omdat het fijn is omdat hij met een contract werkt zodat je beide weet waar je aan toe bent. Ik hoop zeker vaker op een leuke samenwerking. Groetjes judith a.k.a Lady Handful Cosplay.

HeBo Foto Zwolle
een jaar geleden

Dankjewel voor deze lieve reactie Judith. Het was ook zeker een gezellige shoot. We hopen uiteraard dat je nog vaker komt shooten. De samenwerking was gisteren helemaal super. Foto's komen zo snel mogelijk jouw kant op.

Marie-José Luwema
een jaar geleden

Als "vast" model van He-Bofotografie ben ik heel blij met de fotograaf en de rest van het team......
Een zeer gepassioneerd fotograaf waarbij alles bespreekbaar is en alles in een zeer ontspannen sfeer plaatsvindt.
Ik hoop nog lang onderdeel te mogen uitmaken van het fantastische team van He-Bo wat staat voor kwaliteit en gezelligheid.

HeBo Foto Zwolle
een jaar geleden

Dankjewel voor deze lieve reactie. Uiteraard hopen wij ook dat je nog lang deel van ons team blijft uitmaken.

Jacqueline
een jaar geleden

Heike is een aardige man waar je veel mee kan lachen. Alles voor een fotoshoot is bespreekbaar. Hij heeft diverse achtergronden waar je dus veel mee kunt doen. Ik kom altijd graag bij hem. Top fotograaf en je hebt de foto's gauw binnen.

HeBo Foto Zwolle
een jaar geleden

Dankjewel voor je mooie woorden. We hebben jou ook altijd gratin de studio, en lachen er heel wat af tijdens de shoots. We hopen je snel weer te zien.

Anja Linthorst
een jaar geleden

Heike is een man met een gouden hart. Hij luistert naar wat jij wil, is geduldig en maakt goede foto's zeker naar jou wensen. Ik zeg als model gewoon naar Heike gaan en niet verder zoeken, prijs/kwaliteit staat bij hem hoog in het vaandel en als klap op de vuurpijl zet hij zich ook nog in voor goede doelen. O.a Chantal wil leven.
Zo'n man gun je het toch echt......

HeBo Foto Zwolle
een jaar geleden

Anja,

Dankjewel voor deze mooie woorden. De shoot en samenwerking met jou was ook helemaal super. Het was echt gezellig en we hebben mooie foto's gemaakt samen. Maar uiteraard komen jouw complimenten toe, aan ons hele team. We hopen jou zeker nog vaker te mogen ontvangen. Nogmaals hartelijk bedankt voor je mooie reactie.

Het team van HeBo Foto Zwolle

Jan Achterhuis
een jaar geleden

Hallo Heike. Allereerst wil ik je complimenteren met de prachtige website. Ik heb hier nog een professionele videocamera liggen, als je er belang bij hebt, mag je hem gratis ophalen. Ik laat het je deze week nog wel even weten. Groeten je oude buurman.

HeBo Foto Zwolle
een jaar geleden

Hallo Jan. Bedankt voor de reactie. Dat is erg lang geleden. Uiteraard heb ik wel belangstelling voor de camera. Verder alles goed met jullie?

Larisse
een jaar geleden

Lieve man die altijd wil helpen en open staat voor veel dingen. Maakt mooie foto's voor een betaalbare prijs.