Gastenboek

We zouden het erg waarderen, als u een reactie achterlaat in ons gastenboek.

Reactie plaatsen

Reacties

Jacqueline
12 dagen geleden

Heike is een aardige man waar je veel mee kan lachen. Alles voor een fotoshoot is bespreekbaar. Hij heeft diverse achtergronden waar je dus veel mee kunt doen. Ik kom altijd graag bij hem. Top fotograaf en je hebt de foto's gauw binnen.

HeBo Foto Zwolle
12 dagen geleden

Dankjewel voor je mooie woorden. We hebben jou ook altijd gratin de studio, en lachen er heel wat af tijdens de shoots. We hopen je snel weer te zien.

Anja Linthorst
19 dagen geleden

Heike is een man met een gouden hart. Hij luistert naar wat jij wil, is geduldig en maakt goede foto's zeker naar jou wensen. Ik zeg als model gewoon naar Heike gaan en niet verder zoeken, prijs/kwaliteit staat bij hem hoog in het vaandel en als klap op de vuurpijl zet hij zich ook nog in voor goede doelen. O.a Chantal wil leven.
Zo'n man gun je het toch echt......

HeBo Foto Zwolle
19 dagen geleden

Anja,

Dankjewel voor deze mooie woorden. De shoot en samenwerking met jou was ook helemaal super. Het was echt gezellig en we hebben mooie foto's gemaakt samen. Maar uiteraard komen jouw complimenten toe, aan ons hele team. We hopen jou zeker nog vaker te mogen ontvangen. Nogmaals hartelijk bedankt voor je mooie reactie.

Het team van HeBo Foto Zwolle

Jan Achterhuis
6 maanden geleden

Hallo Heike. Allereerst wil ik je complimenteren met de prachtige website. Ik heb hier nog een professionele videocamera liggen, als je er belang bij hebt, mag je hem gratis ophalen. Ik laat het je deze week nog wel even weten. Groeten je oude buurman.

HeBo Foto Zwolle
6 maanden geleden

Hallo Jan. Bedankt voor de reactie. Dat is erg lang geleden. Uiteraard heb ik wel belangstelling voor de camera. Verder alles goed met jullie?

Larisse
6 maanden geleden

Lieve man die altijd wil helpen en open staat voor veel dingen. Maakt mooie foto's voor een betaalbare prijs.

Marie-Jose
8 maanden geleden

Inmiddels 2 fotoshoots gedaan bij Hebofotozwolle,
Erg leuke ervaring met prachtige foto's als resultaat.
Heike neemt de tijd en laat veel ruimte voor eigen inbreng, dus niet de geijkte plaatjes van 13 in een dozijn.
Een echte aanrader!

HeBo Foto Zwolle
8 maanden geleden

Bedankt voor je reactie Marie José. De shoots waren ook erg gezellig met jou. We hopen je zeker nog vaker te mogen ontvangen voor een fotoshoot.