Het team

Ik ben Heike, de plaatjesmaker van HeBo Foto Zwolle. Hobby, passie is fotografie in de ruimste zin van het woord. Sinds begin vorig jaar beschikken wij over een volledig ingerichte studio. Ook natuur en landschapsfotografie, heeft mijn interesse. Vogel-fotografie is ook iets dat ik heel graag mag doen, lekker de natuur in en genieten van alles dat rond vliegt.

Ik ben Judith, 31 jaar en woon in Apeldoorn. Ik vindt het heel erg leuk om voor de camera te staan, omdat dit een boost aan mijn zelfvertrouwen geeft. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met mijn Rottweiler en mijn ratjes, en ben ik veel buiten te vinden.Daarnaast vindt ik het erg leuk om met de naaimachine bezig te zijn, om hangmatjes voor de ratjes te maken, of om zoveel mogelijk aan mijn cosplay-outfits te werken. En vervolgens hiermee rond te lopen opComic-Con's en Fantasy-Fairs.

Hoi,

Mijn naam is Veerle, ik ben 20 jaar en kom uit Zwolle. Ik heb een grote passie voor make-up, en heb mezelf dit geleerd. Ik ben via mijn moeder terecht gekomen bij HeBo Foto Zwolle, om ervaring op te doen als visagiste.De klik was er en ondertussen ben ik één van de vaste visgistes bij bij het team!

Hallo,

Ik ben Marie-José, en vorig jaar won ik een fotoshoot bij HeBo Foto Zwolle.Ik heb vroeger vaak model gestaan voor mijn broer die een opleiding fotografie deed. Toen ik bij Heike voor de camera stond begon het weer te kriebelen, en omdat er een hele fijne klik was, ben ik na de gewonnen shoot blijven hangen en behoor ik inmiddels tot het vaste team. De shoots met een thema, vindt ik echt heel erg leuk. Ik ben trots op het feit dat ik onderdeel ben van dit team met geweldige mensen.

Hoi hoi,

Mijn naam is Natasja, 31 jaar en moeder van 2 prachtige kids! Mijn passie is make-up en anderen opmaken, daarnaast houd ik van sociale contacten. Ik ben sinds februari bij HeBo Foto Zwolle team gekomen als visagiste. Twee weekenden per maand, zal ik aan de slag zijn in ons geweldige team. Mijn naam Rainbow-Visagie, is te danken aan mijn regenboog make-up. Ik ben heel blij tot dit geweldige team te behoren. En wie weet tot snel.

Hallo allemaal,

Ik ben Vanessa en woon in Emmen. Door mijn passie voor cosplay, ben ik bij HeBo Foto Zwolle terecht gekomen voor een shoot, en blijven hangen als vast model. Een beetje uitleg in verband met cosplay. Een Karakter uit een film, serie, stripboek, computerspel, etcetra, zo goed als je kunt imiteren qua kostuum

Hoi allemaal,

Ik ben Mouse The Grand op Facebook, roepnaam Mouse. Moeder en oma. Sta vaker voor de camera, dan erachter, maar soms regiseer ik foto's voor anderen. Ik ben een cosplayer en figurant, onder andere op de stoomtrein van de "tijdreizigers" en ben lid van The Royall Seehorseriders. Vragen staat vrij.

Hoi hoi,

 Ik ben Lianca en ik kom uit het bouwjaar 1999, en ben in Enschede gebouwd. Ik heb nog niet zo heel veel ervaring met het voor de camera staan, maar verwacht zeker veel te leren in dit top team. In mijn dagelijks leven ben ik nog een verzorgende IG student. In mijn vrije tijd, zit ik graag in de auto om overal en nergens heen te rijden. Ook sta ik graag op het trainingsveld, om mijn hond te trainen.