Het team

Ik ben Heike, de plaatjesmaker van HeBo Foto Zwolle. Hobby, passie is fotografie in de ruimste zin van het woord. Sinds begin vorig jaar beschikken wij over een volledig ingerichte studio. Ook natuur en landschapsfotografie, heeft mijn interesse. Vogel-fotografie is ook iets dat ik heel graag mag doen, lekker de natuur in en genieten van alles dat rond vliegt.

Hallo,

Mijn naam is Debby, ik ben 41 jaar en ik heb 2 kinderen van 12 en 17 jaar. Ik kom uit Indonesië, en woon sinds 2005 in Ommen. Ik ben kapster en make-up artist. Als zelfstandig ondernemer, werk ik alleen en bijna elke dag.  Afgelopen februari, heb ik mijn garage verbouwd tot een salon. Ik ben er erg blij mee, en focus mij sindsdien volledig op mijn werk als  beautician. Op mijn website www.glowbydebby.nl vind je een volledig overzicht van al mijn diensten en mijn werk. Ik heb Heike ontmoet via Facebook. We hadden contact om samen een fotoshoot te doen. Wat een lieve man met veel talent. Hij is flexibel, heel open over al zijn ideeën, humoristisch en vooral heel professioneel. Al deze eigenschappen sluiten volledig aan bij mij, en daarom heb ik besloten om te gaan samenwerken. Ik doe mijn werk met passie en plezier, volle aandacht en zeker met beleving. Hygiëne tijdens mijn werk heeft prioriteit. Vooral nu in de coronatijd. Alle materialen worden na gebruik, direct schoongemaakt en gedesinfecteerd. Ik heb altijd mondkapjes bij me, indien gewenst draag ik die. Voor make-up gebruik ik merken als, Mac cosmetics, Urban Decay, Dior, YSL, Make-up studio en nog veel meer. Met deze topmerken kan ik mooie make-up creëren met een prachtig resultaat. Tijdens de fotoshoot blijf ik in de buurt om te zorgen, dat dat je haar en make-up goed blijft, en waar nodig werk ik het bij. Tevens sta ik open voor alle ideeën en /of speciale verzoeken voor make-up en haar. 

Tot in de studio.

Liefs Debby

Heey, ik ben Judith en ik ben op de wereld gekomen in het jaar 1988. In mijn vrije tijd ben ik graag creatieve bezig met de naaimachine om leuke kleding te maken voor het cosplayen, Of om leuke dingen te maken voor andere mensen of diertjes. Ik kan mij uren vermaken met knutselen van de leuk frutsel die ik tegen kom. Naast al deze hobby's, Cosplay ik ook erg graag en kan je mij ook vaak tegen komen op Comic con, of fairs. Als ik niet met al het bovengenoemde bezig ben, Dan sta ik graag voor de fun voor de camera.

Hoi,

Mijn naam is Veerle, ik ben 20 jaar en kom uit Zwolle. Ik heb een grote passie voor make-up, en heb mezelf dit geleerd. Ik ben via mijn moeder terecht gekomen bij HeBo Foto Zwolle, om ervaring op te doen als visagiste. De klik was er en ondertussen ben ik één van de vaste visagistes bij bij het team!

Hallo,

Mijn naam is Patricia, ik ben 37 jaar jong en kom uit Zaanstad. Ik ben moeder van 4 prachtige kinderen, en heb als hobby, model staan. Ik was altijd een heel onzekere vrouw, maar iedere keer als ik foto's terug zie, denk ik wow. Verder ben ik vrijwilliger bij Dorcas in Zaandam.

Hallo,

Ik ben Marie-José, en vorig jaar won ik een fotoshoot bij HeBo Foto Zwolle.Ik heb vroeger vaak model gestaan voor mijn broer die een opleiding fotografie deed. Toen ik bij Heike voor de camera stond begon het weer te kriebelen, en omdat er een hele fijne klik was, ben ik na de gewonnen shoot blijven hangen en behoor ik inmiddels tot het vaste team. De shoots met een thema, vindt ik echt heel erg leuk. Trots op het feit dat ik onderdeel ben van dit team met geweldige mensen. Ook doe ik regelmatig de visagie bij diverse shoots, dat vindt ik super leuk om te doen.

Hoi hoi,

Mijn naam is Natasja, 31 jaar en moeder van 2 prachtige kids! Mijn passie is make-up en anderen opmaken, daarnaast houd ik van sociale contacten. Ik ben sinds februari bij HeBo Foto Zwolle team gekomen als visagiste. Twee weekenden per maand, zal ik aan de slag zijn in ons geweldige team. Mijn naam Rainbow-Visagie, is te danken aan mijn regenboog make-up. Ik ben heel blij tot dit geweldige team te behoren. En wie weet tot snel.

Hoi allemaal,

Ik ben Mouse The Grand op Facebook, roepnaam Mouse. Moeder en oma. Sta vaker voor de camera, dan erachter, maar soms regiseer ik foto's voor anderen. Ik ben een cosplayer en figurant, onder andere op de stoomtrein van de "tijdreizigers" en ben lid van The Royall Seehorseriders. Vragen staat vrij.

Hoi hoi,

 Ik ben Lianca en ik kom uit het bouwjaar 1999, en ben in Enschede gebouwd. Ik heb nog niet zo heel veel ervaring met het voor de camera staan, maar verwacht zeker veel te leren in dit top team. In mijn dagelijks leven ben ik nog een verzorgende IG student. In mijn vrije tijd, zit ik graag in de auto om overal en nergens heen te rijden. Ook sta ik graag op het trainingsveld, om mijn hond te trainen.