Het team

Ik ben Heike, de plaatjesmaker van HeBo Foto Zwolle. Hobby, passie is fotografie in de ruimste zin van het woord. Sinds begin vorig jaar beschikken wij over een volledig ingerichte studio. Ook natuur en landschapsfotografie, heeft mijn interesse. Vogel-fotografie is ook iets dat ik heel graag mag doen, lekker de natuur in en genieten van alles dat rond vliegt.

Heey heey,

Mijn naam is Anna. Ik ben 20 jaar, en hou erg van fashion en voor de camera staan. 

Mijn hobby is ballet, wat ik al bijna mijn hele leven doe. Ik ben nu bezig met de opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang.

In mijn vrije tijd, ben ik veel aan het oppassen. En veel bezig met sociale media, en tuurlijk foto's maken.

Hoi,

Ik ben Sadhna en 32 jaar oud. Ik ben in 2020 aangenomen als model bij Galucci Int. Model & Casting Agency. Daarna ben ik gaan kijken of ik nog wat samenwerkingen kon vinden in Zwolle zelf. Vrij kort daarna kwam ik in contact met HeBo Foto Zwolle. Dankzij Heike, heb ik mijn eerste opdracht kunnen doen voor Fifties Fashion. Het was een geslaagde dag! Ik hoop in de toekomst nog meer van zulke leuke opdrachten te mogen doen. In het dagelijks leven, ben ik gastouder in Zwolle als zzp-er. Ik vind het erg leuk om actief bezig te zijn met de kinderen. Ik ben ook erg blij, dat ik een vast model mag zijn in dit team! Voor als de corona voorbij is, hoop ik op nog meer geslaagde samenwerkingen!

Heike bedankt!

Hoi,

 

Ik ben Monique, ik ben geboren in 1984 en ben moeder van 2 kids. ik woon met mijn gezin in Apeldoorn.

In het dagelijkse leven ben ik behalve moeder, werkzaam in de zorg. Mijn grootste hobby, is het maken van fantasie jurken.

Daarnaast ben ik cosplayer, sta af en toe model, en ben gek op make-up en schmink.

Hallo,

 

Mijn naam is Bouchra. Ik ben 25 jaar, getrouwd en moeder van 5 kinderen. Mijn passie voor make-up, begon als hobby en is nu mijn werk geworden.

Op mijn instagram www.instagram.com/Visagiebyshine zie je meer van mijn werk. Heike heb ik via facebook ontmoet, na een aantal samenwerkingen, zagen we dat we samen top resultaat leveren. Heike is erg professioneel en ik ben dankbaar voor het feit dat ik nu deel kan uitmaken van het team. Op naar nog meer mooie make-up looks en foto's.

Hoi hoi

Ik ben Joe, volgens mijn ID kaart geboren in 1989 en woon op dit moment in Zevenaar. In mijn dagelijkse normale leven, loop ik achter de vuilniswagen aan of sta ik in een grote zandbak paardrijles te geven aan kinderen en volwassenen. Naast het werk heb ik een fantastisch lief paard, waar ik veel te vinden ben of sta ik voor de camera in 1 van mijn 2 favoriete cosplays, namelijk Zorro en Phantom (of the opera). Soms wil ik ook wel eens als mijzelf voor de camera verschijnen. Ik hoop veel plezier te beleven in/met dit team, en kijk uit naar de shoots die gaan komen.

Hallo,

Mijn naam is Debby, ik ben 41 jaar en ik heb 2 kinderen van 12 en 17 jaar. Ik kom uit Indonesië, en woon sinds 2005 in Ommen. Ik ben kapster en make-up artist. Als zelfstandig ondernemer, werk ik alleen en bijna elke dag.  Afgelopen februari, heb ik mijn garage verbouwd tot een salon. Ik ben er erg blij mee, en focus mij sindsdien volledig op mijn werk als  beautician. Op mijn website www.glowbydebby.nl vind je een volledig overzicht van al mijn diensten en mijn werk. Ik heb Heike ontmoet via Facebook. We hadden contact om samen een fotoshoot te doen. Wat een lieve man met veel talent. Hij is flexibel, heel open over al zijn ideeën, humoristisch en vooral heel professioneel. Al deze eigenschappen sluiten volledig aan bij mij, en daarom heb ik besloten om te gaan samenwerken. Ik doe mijn werk met passie en plezier, volle aandacht en zeker met beleving. Hygiëne tijdens mijn werk heeft prioriteit. Vooral nu in de coronatijd. Alle materialen worden na gebruik, direct schoongemaakt en gedesinfecteerd. Ik heb altijd mondkapjes bij me, indien gewenst draag ik die. Voor make-up gebruik ik merken als, Mac cosmetics, Urban Decay, Dior, YSL, Make-up studio en nog veel meer. Met deze topmerken kan ik mooie make-up creëren met een prachtig resultaat. Tijdens de fotoshoot blijf ik in de buurt om te zorgen, dat dat je haar en make-up goed blijft, en waar nodig werk ik het bij. Tevens sta ik open voor alle ideeën en /of speciale verzoeken voor make-up en haar. 

Tot in de studio.

Liefs Debby

Heey, ik ben Judith en ik ben op de wereld gekomen in het jaar 1988. In mijn vrije tijd ben ik graag creatieve bezig met de naaimachine om leuke kleding te maken voor het cosplayen, Of om leuke dingen te maken voor andere mensen of diertjes. Ik kan mij uren vermaken met knutselen van de leuk frutsel die ik tegen kom. Naast al deze hobby's, Cosplay ik ook erg graag en kan je mij ook vaak tegen komen op Comic con, of fairs. Als ik niet met al het bovengenoemde bezig ben, Dan sta ik graag voor de fun voor de camera.

Hoi,

Mijn naam is Veerle, ik ben 20 jaar en kom uit Zwolle. Ik heb een grote passie voor make-up, en heb mezelf dit geleerd. Ik ben via mijn moeder terecht gekomen bij HeBo Foto Zwolle, om ervaring op te doen als visagiste. De klik was er en ondertussen ben ik één van de vaste visagistes bij bij het team!

Hallo,

Mijn naam is Patricia, ik ben 37 jaar jong en kom uit Zaanstad. Ik ben moeder van 4 prachtige kinderen, en heb als hobby, model staan. Ik was altijd een heel onzekere vrouw, maar iedere keer als ik foto's terug zie, denk ik wow. Verder ben ik vrijwilliger bij Dorcas in Zaandam.

Hallo,

Ik ben Marie-José, en vorig jaar won ik een fotoshoot bij HeBo Foto Zwolle.Ik heb vroeger vaak model gestaan voor mijn broer die een opleiding fotografie deed. Toen ik bij Heike voor de camera stond begon het weer te kriebelen, en omdat er een hele fijne klik was, ben ik na de gewonnen shoot blijven hangen en behoor ik inmiddels tot het vaste team. De shoots met een thema, vindt ik echt heel erg leuk. Trots op het feit dat ik onderdeel ben van dit team met geweldige mensen. Ook doe ik regelmatig de visagie bij diverse shoots, dat vindt ik super leuk om te doen.

Hoi allemaal,

Ik ben Mouse The Grand op Facebook, roepnaam Mouse. Moeder en oma. Sta vaker voor de camera, dan erachter, maar soms regiseer ik foto's voor anderen. Ik ben een cosplayer en figurant, onder andere op de stoomtrein van de "tijdreizigers" en ben lid van The Royall Seehorseriders. Vragen staat vrij.

Hoi hoi,

 Ik ben Lianca en ik kom uit het bouwjaar 1999, en ben in Enschede gebouwd. Ik heb nog niet zo heel veel ervaring met het voor de camera staan, maar verwacht zeker veel te leren in dit top team. In mijn dagelijks leven ben ik nog een verzorgende IG student. In mijn vrije tijd, zit ik graag in de auto om overal en nergens heen te rijden. Ook sta ik graag op het trainingsveld, om mijn hond te trainen.