Nieuws

Verheugd willen we graag meedelen, dat ons team is uitgebreid met een visagiste. Natasja heeft aangegeven dat ze graag ervaring wil opdoen met visagie. Die kans willen wij haar graag geven. Bent u benieuwd naar de kunsten van Natasja? Maak dan snel een afspraak voor een fotoshoot met uw eigen thema, bijna alles is mogelijk. Natasja van harte welkom bij het team van HeBo Foto Zwolle.

Nieuws

Shoot op TFP basis? Bij ons kunt u op TFP basis, hetgeen betekent dat er voor u en voor ons geen kosten aan de shoot zijn verbonden. Hiervoor wordt echter wel een contract opgesteld. 

Videografie bij HeBo Foto Zwolle

Vandaag, 20 september 2019, hebben wij van mijn oude buurman, deze super mooie videocamera gekregen. Jan Achterhuis, nogmaals hartelijk bedankt voor de royale sponsoring. 

Geslaagd voor de cursus macrofotografie. 

Laat nu uw persoonlijke wenskaarten maken bij HeBo Foto Zwolle. In onze studio kunnen de mooiste foto's gemaakt worden, tegen diverse achtergronden. Voor kerstkaarten, hebben wij kleding voor kerstman en kerstvrouw. Meerdere kerstmutsen beschikbaar. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden, er is meer mogelijk dan je denkt.