Model van het jaar

Model: Angeline 

Visagiste: Helga     @Visayeux 

Nieuws

Super bedankt voor het bezoeken van onze website www.hebofotozwolle.nl Deze mijlpaal is iets om trots op te zijn. 3 jaar geleden hadden we slechts 175 bezoekers in een heel jaar. Nogmaals hartelijk bedankt. 

Officiële samenwerking met Visayeux.

Vandaag was het een belangrijke dag, we gaan officieel samenwerken. Dat betekent dat wij samen uw bruiloft of ander feest kunnen combineren met fotografie en visagie. Hierdoor kunnen we een zeer aantrekkelijk totaalpakket aanbieden. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Meer informatie over de dames van Visayeux vindt u op www.visayeux.nl

Helga en Ingrid,  wij hopen op een hele lange en gezellige samenwerking. 

 

Certificaat trouwfotograaf 

Fan.

Onlangs hebben wij een shoot mogen doen met Hankie. Ze was zo onder de indruk van onze resultaten, en van de polo die ik droeg tijdens de shoot, dat ze er zelf ook één besteld heeft. Wat een geweldig compliment is dit voor ons. Hankie, we hopen je nog heel vaak te mogen begroeten in onze studio.

Certificaten 

Hier ziet u certificaten die wij gewonnen hebben, bij diverse Facebook groepen. We zullen dit album zo vaak als mogelijk is bijwerken. 

Altijd al graag een mooie shoot van uw hond willen hebben? Informeer naar de mogelijkheden. U heeft al een shoot met uw hond vanaf €50,-

Nieuws

Vanaf vandaag, 10-07-2021, kunt u bij ons pinnen. Tevens is het met onze apparatuur mogelijk om ook op locatie te pinnen.

Nieuws

Binnenkort kunt u bij ons terecht voor pasfoto's. Wij beschikken over super moderne apparatuur, om uw pasfoto's te maken. Houdt zeker onze aanbiedingen in de gaten.

Nieuws

09-06-2021 inschrijving KvK

Op woensdag 9 juni 2021, zijn wij als bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ons KvK nummer is 83023488. 

Certificaat

Model Iris 

Visagie Debby

Certificaat

 

Model: Jennifer.

Visagie: Debby.

Nieuws

Laat nu uw persoonlijke wenskaarten maken bij HeBo Foto Zwolle. In onze studio kunnen de mooiste foto's gemaakt worden, tegen diverse achtergronden. Voor kerstkaarten, hebben wij kleding voor kerstman en kerstvrouw. Meerdere kerstmutsen beschikbaar. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden, er is meer mogelijk dan je denkt.