Nieuws

Verheugd kunnen wij mededelen, dat de lege plekken in ons team weer zijn opgevuld. Ons team gaat versterkt worden met Sadhna en Debby. Sadhna, is een zeer ervaren model waar jullie nog vele mooie foto's van zullen gaan zien. Debby is een professionele visagiste en kapster, zij zal dus regelmatig bij ons aan de slag gaan om bij de foto-shoots de modellen van mooie make-up en een mooi kapsel te voorzien. Meer info over Debby, vindt u op www.glowbydebby.nl

Binnenkort zullen de dames zich op onze team-pagina nader aan u voorstellen. Sadhna en Debby, van harte welkom bij ons team, en wij hopen op een fijne en gezellige samenwerking.

Nieuws

Helaas heeft Vanessa besloten om ons team te verlaten. Wij willen Vanessa hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking. En uiteraard ben je altijd van harte welkom voor een shoot of een bakkie koffie.

Nieuws

Wederom vindt er een uitbreiding plaats in ons team, Patricia zal ons komen versterken. U heeft vast al wel de foto's op onze website gezien van deze spontane dame. We zijn er heel blij dat je bij ons in het team komt Patricia, en we wensen je dan ook heel veel shoot plezier en een hele fijne samenwerking toe.

Nieuws

Ons jonge team maakt een geweldige groei. Graag willen wij dat heugelijke nieuws met jullie delen. Binnenkort zullen Monique en Lies tot het vaste team gaan behoren. Ze zullen zichzelf dan uiteraard ook op de team pagina aan jullie voorstellen. Monique is een bekend gezicht in de cosplay wereld. Bovendien is ze heel erg goed met de visagie. Lies is bekend van de Zorro en the Phantom cosplay.  Echte aanwinsten voor ons. Monique en Lies van harte welkom bij ons team. We wensen jullie een hele fijne tijd en samenwerking toe.

Nieuws

Verheugd willen we graag meedelen, dat ons team is uitgebreid met twee visagistes. Natasja en Veerle hebben aangegeven dat ze graag ervaring willen opdoen met visagie. Die kans willen wij beide dames graag geven. Bent u benieuwd naar de kunsten van Natasja en Veerle? Maak dan snel een afspraak voor een fotoshoot met uw eigen thema, bijna alles is mogelijk. Natasja en Veerle van harte welkom bij het team van HeBo Foto Zwolle.

Nieuws

Shoot op TFP basis? Bij ons kunt u op TFP basis, hetgeen betekent dat er voor u en voor ons geen kosten aan de shoot zijn verbonden. Hiervoor wordt echter wel een contract opgesteld. 

Laat nu uw persoonlijke wenskaarten maken bij HeBo Foto Zwolle. In onze studio kunnen de mooiste foto's gemaakt worden, tegen diverse achtergronden. Voor kerstkaarten, hebben wij kleding voor kerstman en kerstvrouw. Meerdere kerstmutsen beschikbaar. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden, er is meer mogelijk dan je denkt.